En filial till Platensgatan

GALLERI MED LINKÖPINGS SKYLINE SOM FOND

Med sammanlagt 1300 kvadratmeter yta i LINK Business center har DoSpace skapat en fantasisk co-working plats i Linköping. Med dramatisk utsikt över både staden, domkyrkan och Roxen i fjärran flyttar Galleri Melefors in en filial till galleriet på Platensgatan i ett konstsamarbete ”Views of Art”. Med ett urval från de nutida och klassiska kollektionerna erbjuds ett nytt sätt att betrakta konsten där miljön bidrar med högtflygande perspektiv. Även här är konstverken tillgängliga för dig när du hittar din favorit.

I denna maffiga byggnad, med Stångån som rinner precis utanför, närhet till både resecentrum och citykärnan samt takterass med bar kommer vi dagligen visa fantastisk konst och regelbundet bjuda in till vernissage och andra events. Följ vårt nyhetsbrev för att inte missa framtida inbjudningar!

Ett stolt samarbete mellan Galleri Melefors & DoSpace Link

"VIEWS OF ART"

Galleri Melefors inleder stolt ett nytt spännande samarbete med DoSpace i Linköping och öppnar en ny filial i deras nybyggda coworking-site. Konceptet går under namnet ”Views of Art” och firas med invigning den 30 mars på DoSpace i Link Business Center, Gamla Tanneforsvägen 92 i Linköping.

På plats visas en härlig mix av våra nutida konstnärer och några av de finaste guldkornen från vår klassiska kollektion. Ni bjuds på förtäring & dryck och under invigningen kommer vi tillsammans med DoSpace grundare och VD, Niclas Söör, att presentera verken och tanken med samarbetet.

Varmt välkomna till en festlig invigning i konstens och nätverkandets tecken!

HYR KONST TILL DITT KONTOR

Vår övertygelse är att konsten verkar för en ökad trivsel och en miljöhöjande atmosfär. Konst kan verka som en faktor till välbefinnande som dels kan sätta igång tankeverksamhet och öka kreativiteten. Oväntade reflektioner och diskussioner kommer ofta till på platser där inredningen fått en extra dimension. Klicka nedan för att se hur konsten kan förhöja just din arbetsplats.

HYR KONST

GALLERI MELEFORS FIRAR 10 ÅR

År 2023 firar Galleri Melefors att det är ett decennium sedan galleriet slog upp portarna i Linköping. Ett decennie fyllt av konstnärer, utställningar, mässor och såklart mängder av underbara konstverk. Ett decennie värt att fira, ett decennie att stå stadigt i och blicka framåt!

UTFORSKA JUBILEUMSSIDAN HÄR

KOMMANDE EVENTS & UTSTÄLLNINGAR MED GALLERI MELEFORS

EMILIA & LENA LINDERHOLM

4-18 MAJ 2024

GALLERI MELEFORS, LINKÖPING

TILL UTSTÄLLNINGEN

SOMMARSALONGEN 2024

25 APRIL - 15 JUNI 2024

GALLERI MELEFORS, LINKÖPING

HELSINGBORGS KONST- & ANTIKMÄSSA

25-28 JULI 2024

HELSINGBORGS ARENA, HELSINGBORG