KOMMANDE UTSTÄLLNINGAR

PÅ GALLERI MELEFORS

Konst upplevs bäst live. På galleriet i Linköping arrangeras vernissager ungefär en gång i månaden, året om. Vi strävar efter att hålla ett brett utbud och växlar gärna mellan nutida konst där konstnären själv ofta är med på plats och mer klassiska samlingar.

27 JANUARI - 11 FEBRUARI

SALVADOR DALÍ

VERNISSAGE
27 JAN 16:00 - 20:00
28 JAN 11:00 - 15:00

En exklusiv utställning med den surrealistiska mästaren Salvador Dalí tar nu plats på Galleri Melefors. I januari har du chansen att uppleva spektakulära skulpturer från ett av konsthistoriens största namn. Stig in i Dalís otroliga värld!

Skulpturerna visas sedan i galleriet t.o.m den 11 februari.

MARS 2023

KONST & ANTIKMÄSSAN STOCKHOLM

Snart är det dags igen för en av konstårets absoluta höjdpunkter - Konst- & Antikmässan i Stockholm på Älvsjömässan. Årets upplaga blir i vecka 10, 8-12 mars, och Galleri Melefors är såklart på plats med en extra kryddad jubileeumskollektion. Vi träffar gärna våra medlemmar på mässan. Följ nyhetsbrevet för mer information!

FEBRUARI 2023

KARIN HOLMSTRÖM

Kom och upplev en värld av fylld av liv och frihet med starka kvinnor och vilda djur i denna spännande nya konstutställning. Med sina färgrika figurativt abstrakta målningar har Karin Holmström fångat känslan av liv och frihet i kraftfulla penseldrag och dansande färgnyanser. Träd in i en värld av mod och underverk symboliserade av majestätiska lejon och elefanter.

TIDIGARE EVENTS

Här har vi samlat våra tidigare utställningar för historieskrivningen. När du hittar något som tilltalar dig och väcker en känsla är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna att leta upp fler verk eller att hitta något liknande!

SE ALLA TIDIGARE EVENTS

GÅ MED I NYHETSBREVET

FÖR INBJUDNINGAR, FÖRTUR & ANDRA TREVLIGA FÖRMÅNER

Vare sig du är på jakt efter ett specifikt verk till din samling, vill utöka din kunskap om konst, är intresserad av att gå på spännande utställningar och träffa konstnärerna eller hålla koll på vad som händer i konstvärlden kommer du hitta något för dig i Melefors Kundklubb.

Välkommen till Melefors kundklubb!

TA KONTAKT

KONTAKTINFORMATION

Vid galleriförfrågningar
Tel: 013-31 14 30
E-post: kontakt@melefors.com

Ramverkstaden
Tel: 013-31 14 30
E-post: ramar@melefors.com