GALLERIET OCH RAMVERKSTAN

BESÖK OSS I LINKÖPING

Har du frågor om vår konst eller vill besöka oss i vårt galleri i Linköping? Här hittar du våra kontaktuppgifter och öppettider. Du kan också fylla i kontaktformuläret, så återkommer vi till dig inom kort. Utöver öppettiderna når ni oss alltid online och på mail och telefon.

KONTAKTUPPGIFTER

GALLERI MELEFORS

Adress:
Platensgatan 7
582 20 Linköping

Vid förfrågningar
Tel: 013-31 14 30
E-post: kontakt@melefors.com
Eller genom formuläret här nedan

Eller specifikt:

Hemsida
Philip Larsson
E-post: philip@melefors.com

Ekonomi
Caroline Engelke
E-post: caroline@melefors.com

MELEFORS RAMVERKSTAD

Adress:
Platensgatan 7
582 20 Linköping

Emma Lundin & Jessica Sandberg
Tel: 013-31 14 30
E-post: ramar@melefors.com

MELEFORS INVEST AB

Org Nr: 556614-0900

Besöksadress: Platensgatan 7
582 20 Linköping

Postadress
BOX 1221
581 12 Linköping

KONTAKTFORMULÄR

OM GALLERI MELEFORS

Johan Melefors, född 1971, grundare och VD för Galleri Melefors är uppväxt i en familj som är tredje generation inom auktion och antikbranschen. Redan under uppväxten skapade Johan ett intresse för konsten och har sedan tidigt 1990-tal samlat och handlat med klassik, modern och nutida konst.Galleri Melefors i Linköping startade han 2013 när han flyttade hem från Stockholm till födelsestaden Linköping, som han då tyckte saknade en konsthandel och ett galleri med en bredd av etablerad samlarkonst och en genomtänkt och framtidsintressant nutida katalog att visa.

KONST FÖR ALLA SMAKER

Med genuina kontakter och erfarenheter från konstmarknaden i ryggen har Johan tillsammans med kollegorna på Galleri Melefors sedan starten haft en unik bredd av konst från sent 1800-tal, klassisk och modern 1900-tals konst som blandats med en utvald katalog av nutida konstnärer. Den nutida konsten galleriet representerar väljs med omsorg för att skapa en genomtänkt blandning av konst som vi tror både håller och växer i framtiden. Såklart söker vi ständigt efter nya talanger som fyller nischer i sortimentet.

KOMMANDE EVENTS & UTSTÄLLNINGAR MED GALLERI MELEFORS