Vare sig du är på jakt efter ett specifikt verk till samlingen, vill utöka din kunskap om konst, intresserad av att gå på spännande utställningar och träffa konstnärerna eller hålla koll på vad som händer i konstvärlden kommer du hitta något för dig i Melefors kundklubb.

Tre snabba anledningar att hänga med i vår kundklubb:

Senaste nyheterna i sortimentet
• Inbjudningar till vernissage och mässor
• Exclusiva VIP-events

Du kan förvänta dig 3-4 email i månaden med uppdateringar i sortimentet, inbjudningar till vernissage eller specialerbjudanden på utvalda events.

Den nyaste konsten

Var med bland de första att få reda på vilka nya verk som kommer in på Galleri Melefors. Vår kollektion av originalverk från både klassiska mästare och nutida stjärnskott uppdateras regelbundet. Gå med i vår kundklubbs nyhetsbrev för att inte missa verket du kanske har väntat på!

Vernissage & Mässor

På galleriet i centrala Linköping arrangeras regelbundet vernissager med våra nutida konstnärer och andra temautställningar. Träffa konstnären, njut av verken och mingla med andra konstintresserade. Platserna kan vara begärnsade och inbjudan går alltid ut först till kundklubbens medlemmar!

Inbjudan till VIP events

Weekend till Micke Johanssons glashytta i småland och se honom blåsa konst live. VIP-biljetter till de största konstmässorna. Julbord med konstnärerna. Året runt händer det specialevent med Galleri Melefors där du som kundklubbsmedlem har en chans att hänga på till väldigt förmånliga priser!

Fördjupa intresset

Lär dig mer om konstens värld!

Hör av dig!