BLI STAMMIS DU OCKSÅ

MELEFORS KUNDKLUBB

Vare sig du är på jakt efter ett specifikt verk till samlingen, vill utöka din kunskap om konst, intresserad av att gå på spännande utställningar och träffa konstnärerna eller hålla koll på vad som händer i konstvärlden kommer du hitta något för dig i Melefors kundklubb.

TRE SNABBA ANLEDNINGAR ATT HÄNGA MED I VÅR KUNDKLUBB:

• Senaste nyheterna i sortimentet
• Inbjudningar till vernissage och mässor
• Exclusiva VIP-events

Du kan förvänta dig 3-4 email i månaden med uppdateringar i sortimentet, inbjudningar till vernissage eller specialerbjudanden på utvalda events.

Välkommen till Melefors kundklubb!

VERNISSAGE & MÄSSOR

På galleriet i centrala Linköping arrangeras regelbundet vernissager med våra nutida konstnärer och andra temautställningar. Träffa konstnären, njut av verken och mingla med andra konstintresserade. Platserna kan vara begärnsade och inbjudan går alltid ut först till kundklubbens medlemmar!

DEN NYASTE KONSTEN

Var med bland de första att få reda på vilka nya verk som kommer in på Galleri Melefors. Vår kollektion av originalverk från både klassiska mästare och nutida stjärnskott uppdateras regelbundet. Gå med i vår kundklubbs nyhetsbrev för att inte missa verket du kanske har väntat på!

INBJUDAN TILL VIP EVENTS

Weekend till Micke Johanssons glashytta i småland och se honom blåsa konst live. VIP-biljetter till de största konstmässorna. Julbord med konstnärerna. Året runt händer det specialevent med Galleri Melefors där du som kundklubbsmedlem har en chans att hänga på till väldigt förmånliga priser!

FÖRDJUPA INTRESSET

LÄR DIG MER OM KONSTENS VÄRLD

Alla intressen blir intressantare ju mer man lär sig, även konsten. Man behöver inga förkunskaper för att kunna bli berörd av ett starkt verk. Men har man kunskap om genren, bakgrunden till verket eller till och med lär känna konstnären tar konsten nya dimensioner.

HÖR AV DIG TILL OSS

Oavsett om du precis har börjat upptäcka konsten eller redan är en mångårig expert så delar vi mer än gärna med oss av vår kunskap. Nutida popkonst, klassiska landskapsmålare från 1800-talet eller glasmästare. Allt tillför olika aspekter till vad som är fantastiskt med konst! Vi älskar att prata konst. Hör gärna av dig här under eller genom att svara på ett av nyhetsbreven!

KONTAKTFORMULÄR

KOMMANDE EVENTS & UTSTÄLLNINGAR MED GALLERI MELEFORS

EMILIA & LENA LINDERHOLM

4-18 MAJ 2024

GALLERI MELEFORS, LINKÖPING

TILL UTSTÄLLNINGEN

SOMMARSALONGEN 2024

25 APRIL - 15 JUNI 2024

GALLERI MELEFORS, LINKÖPING

HELSINGBORGS KONST- & ANTIKMÄSSA

25-28 JULI 2024

HELSINGBORGS ARENA, HELSINGBORG