Christian Koivumaa, en akvarellens mästare

Christian Koivumaa, en akvarellens mästare

Christian Koivumaa, en akvarellens mästare

Jag heter Christian Koivumaa och är en passionerad akvarellmålare. Akvarell är ett utmanande medium på många vis och det är just det som fick mig att fastna för det.

 

 
Innan jag började med akvarell så tävlade jag inom karate. Jag hade en hög målsättning och strävade mot att bli bäst i över femton år. Alla som tävlat på en hög nivå är medveten om vad som krävs för att nå sina högsta mål. Efter att jag tvingades att avsluta min tävlingskarriär på grund av skador så började jag leta efter något annat att utvecklas inom. Jag provade akvarell för första gången år 2007 har sedan dess försökt utveckla den konstformen. Återigen så strävar jag efter att bli riktigt bra på något och kanske lyckas jag inspirera människor på vägen.


/Christian Koivumaa

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Lämna en kommentar

Din emailadress kommer inte att publiceras. Nödvändiga fält är markerade med symbolen *

Kommentarer granskas innan de publiceras