Legal notice

Rättsligt meddelande


Följande användarvillkor gäller för besökare på Melefors.com webbplats (er). Läs dem noga innan du använder vår webbplats. Genom att komma åt och använda dessa webbplatser erkänner du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av dessa användarvillkor och att följa alla tillämpliga lagar och förordningar. Melefors.com förbehåller sig rätten att ändra dessa användningsvillkor från tid till annan utan föregående meddelande efter eget gottfinnande. Om du inte godkänner dessa användarvillkor bör du inte använda vår webbplats.


varning

Melefors.com underhåller sina webbplatser för att förbättra allmänhetens tillgång till information om sina åtgärder, initiativ och meddelanden i allmänhet. Vårt mål är att hålla denna information aktuell och korrekt. Om fel uppmärksammas kommer vi att försöka rätta till dem.

Melefors.com accepterar emellertid inget ansvar med avseende på informationen på dess webbplats (er).

 

Denna information är:

endast av allmän karaktär och är inte avsedd att ta itu med de specifika omständigheterna för någon speciell individ eller enhet;

inte nödvändigtvis heltäckande, fullständig, korrekt eller uppdaterad;

inte professionell eller juridisk rådgivning.

Det är vårt mål att minimera störningar orsakade av tekniska fel. Viss data eller information på vår webbplats kan dock ha skapats eller strukturerats i filer eller format som inte är felfria och vi kan inte garantera att vår tjänst inte kommer att avbrytas eller på annat sätt påverkas av sådana problem. Melefors.com tar inget ansvar för sådana problem som uppstår till följd av användning av dess webbplats (er) eller någon länkad extern webbplats.


Melefors.com kan inte hållas ansvarigt för några störningar, störningar av fel på sin webbplats (er).


Informationen på webbplatsen / webbplatserna kan innehålla information från tredje part och länkar till tredje part eller tredje parts webbplatser. Sådan information från tredje part representerar inte Melefors.com åsikter och länkar till tredjepartswebbplatser tillhandahålls endast för enkelhets skull. Melefors.com uttrycker inga åsikter om och kan inte hållas ansvariga för innehållet i sådan tredjepartsinformation eller webbplatser. Melefors.com kommer omedelbart att ta bort länkar till andra webbplatser om sådana webbplatser visar sig vara olagliga.


 


Personlig information

Vi rekommenderar dig att läsa vår fullständiga sekretesspolicy för att få en tydlig förståelse för hur vi samlar in, använder, skyddar eller på annat sätt hanterar personuppgifter.

Om du har några frågor, klagomål eller frågor angående hur vi använder din information, uppmuntrar vi dig att kontakta oss på kontakt@Melefors.com och vi kommer att göra vårt bästa för att svara / lösa det på kortast möjliga tid.


Immateriella rättigheter

Alla texter, layouter, mönster, foton, filmer, videor, grafik och element av något slag på Melefors.com: s webbplats (er) skyddas av copyright ©. Om inte annat nämns kan publikationer, dokument och information på vår (a) webbplats (er) reproduceras, beskrivas och göras tillgängliga för allmänheten för icke-kommersiella ändamål, förutsatt att källan anges.


Melefors.com och Melefors Invest AB regleras under Svensk lag.

 

Vid frågor, kontakta oss här:

Mobil: 070-662 14 30

E-mail: johan@melefors.com

Platensgatan 7

582 20 Linköping